Условия за Доставка

Условия за Доставка

ВАТРА ХОУМ ЕООД („Доставчик”) доставя всяка поръчана стока чрез използване на трето лице – куриер по своя преценка.

Потребителят ("Клиентът")приема тези Условия на Доставка при потвърждение на поръчката.

Поръчките през нашия онлайн магазин се обработват и доставят възможно най-скоро. При успешно завършена поръчка ще получите и-мейл с потвърждение, съдържащ общата сума на поръчката и поръчаните продукти.

Поръчки, направени до 14ч., се обработват на същия работен ден. Поръчки, направени след 14ч., се обработват на следващия работен ден при наличност в нашия склад.

ВАЖНО:

Доставчикът запазва правото си да откаже изпълнение на поръчката при изчерпана наличност. В тези случаи, доставката се удължава със срок между 10 - 20 дни, или да не се случи като клиентът ще бъде уведомен своевременно. 

В случай че Доставчикът не е определил срок за доставка, срокът на доставка на стоките е 30 календарни дни, считано от датата, следваща извършване на поръчката чрез сайта на Електронния магазин.

В случай че Доставчикът не може да изпълни договора поради това, че не разполага с поръчаните стоки, той е длъжен да уведоми за това Клиента и да възстанови платените от него суми в срок до 30 календарни дни от датата, на която Доставчикът е следвало да изпълни задължението си по договора.